Directe handelstransacties via Ai2

15-1-2020

​Het zal u niet ontgaan zijn dat er komend jaar, 2020, wat gaat veranderen in de sierteelt sector. Door de introductie van Floriday door Flora Holland gaan een aantal afrekenmogelijkheden vervallen, zoals kweker-kweker, koper-koper(handelsregeling) , alle transacties afkomstig van VMP koppelingen, telefonische bestellingen, bestellingen via email die aan worden geboden via EAB en derden facturen. Bij Ai2 kunt u altijd terecht om dit gewoon op de voor u vertrouwde wijze voort te zetten.

Doordat Ai2 vele formaten (incasso, EAB, invoice) ondersteunt is het eenvoudig om aan te sluiten bij Ai2 vanuit uw huidige software pakket. U hoeft uw werkwijze niet aan te passen om met Ai2 te kunnen werken. Ai2 verwerkt al uw orders ongeacht de wijze waarop u de order heeft ontvangen, dus of de order nu via telefoon, email of via een VMP koppeling tot stand is gekomen, Ai2 verwerkt hem voor u.

Wilt u hier meer over weten neemt u dan contact met ons op via info@ai2.nl of op telefoonnummer 0297-744030 wij leggen u graag uit waar voor u direct de voordelen liggen bij het gebruik van Ai2.