Directe handelstransacties via Ai2

15-1-2020

​Het zal u niet ontgaan zijn dat er komend jaar, 2021, wat gaat veranderen in de sierteelt sector. Door de introductie van nieuwe systemen gaan een aantal afrekenmogelijkheden mogeljik vervallen of veranderen, zoals alle transacties afkomstig van VMP koppelingen, telefonische bestellingen, bestellingen via email die aan worden geboden via EAB en derden facturen. Bij Ai2 kunt u altijd terecht om dit gewoon op de voor u vertrouwde wijze voort te zetten.

Doordat Ai2 vele formaten (incasso, EAB, invoice) ondersteunt is het eenvoudig om aan te sluiten bij Ai2 vanuit uw huidige software pakket. U hoeft uw werkwijze niet aan te passen om met Ai2 te kunnen werken. Ai2 verwerkt al uw orders ongeacht de wijze waarop u de order heeft ontvangen, dus of de order nu via telefoon, email of via een VMP koppeling tot stand is gekomen, Ai2 verwerkt hem voor u.

Wilt u hier meer over weten neemt u dan contact met ons op via info@ai2.nl of op telefoonnummer 0297-744030 wij leggen u graag uit waar voor u direct de voordelen liggen bij het gebruik van Ai2.