Tarieven Ai2 in 2024

2-2-2024

Geachte klanten van Agri Inter Incasso, met genoegen delen wij mee dat onze nieuwe tarieven voor het jaar 2024 zijn vastgesteld. Als vooraanstaande incassospecialist binnen de agrarische sector koesteren wij een voortdurende inzet voor transparantie en integriteit in onze dienstverlening. Ons streven is om u te ondersteunen bij het effectief innen van openstaande vorderingen, met behoud van een rechtvaardige en billijke prijsstructuur. Graag informeren wij u nader over onze recentelijk herziene tarieflijst en de wijze waarop deze van toepassing is op uw specifieke omstandigheden.

Agri Inter Incasso introduceert de herziene tarievenstructuur voor 2024, ontworpen om onze gewaardeerde klanten beter van dienst te zijn en onze toewijding aan eerlijkheid en transparantie te onderstrepen.

Ai2 Basis:

Voor klanten die kiezen voor ons Ai2 Basis pakket, bieden wij een standaardtarief van € 35 per maand, plus een percentage van 0,8% over de daadwerkelijk geïncasseerde bedragen. Voor kleine incassanten is er een aangepast tarief van 1,00% tot € 12.500 aan geïncasseerde bedragen, zonder abonnementskosten.

Ai2 Premium:

Voor diegenen die extra gemoedsrust wensen, bieden wij het Ai2 Premium pakket aan. Dit omvat de mogelijkheid om transacties te verzekeren via een mantelovereenkomst met Atradius bij Agrover B.V., volledig verzorgd door Ai2. Klanten nemen deel op jaarbasis en betalen maandelijks abonnementskosten. De kosten voor Ai2 Premium bedragen in totaal € 70 per maand, plus 1,2% over de geïncasseerde bedragen. Voor kleine incassanten is er een aangepast tarief van 1,4% tot € 25.000 aan geïncasseerde bedragen, eveneens zonder abonnementskosten.

Het is belangrijk op te merken dat Ai2 over de hele linie is gestegen met 0,1% in verband met gestegen bank- en KYC-kosten. Ondanks deze aanpassing blijven wij ons inzetten om een eerlijke en transparante prijsstructuur te bieden, die aansluit bij de diverse behoeften van onze klanten. Bij Agri Inter Incasso streven we ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het innen van openstaande vorderingen, met een focus op betrouwbaarheid, efficiëntie en klanttevredenheid.

Wij willen al onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun voortdurende vertrouwen in Agri Inter Incasso. Het is dankzij uw loyaliteit en samenwerking dat wij in staat zijn om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en aan te passen aan uw behoeften. We kijken ernaar uit om u ook in 2024 van dienst te zijn en streven ernaar om uw incasso-ervaring zo soepel en effectief mogelijk te maken. Dank u wel voor uw voortdurende steun.