Afgelopen week is er een artikel verschenen op de website van Thursd, waarin Ai2 (Agri Inter Incasso) werd belicht voor de internationale markt. Dit artikel werpt een licht op onze toewijding aan de bloemensector en de innovatieve benaderingen die we hanteren om betalingsincasso te vergemakkelijken.

Het artikel benadrukt onze rol als betrouwbare partner voor bloementelers en -exporteurs wereldwijd. Door onze expertise in incasso en ons begrip van de specifieke behoeften van de sector, streven we ernaar om de financiële processen te stroomlijnen en risico’s te minimaliseren voor alle betrokken partijen.

Bij Ai2 zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze diensten en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten. We begrijpen de unieke uitdagingen waarmee bloementelers en -exporteurs worden geconfronteerd, vooral met betrekking tot betalingsvertragingen en wanbetalingen. Daarom hebben we diensten ontwikkeld die zijn ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken en een soepele handel te garanderen.

Een van de hoogtepunten van het artikel op Thursd is de aankondiging van onze aanwezigheid op de International Flower Trade Expo (IFTEX) 2024 in Kenia. Dit evenement biedt een uitgelezen kans voor ons om in contact te komen met belangrijke belanghebbenden uit de bloemensector, onze expertise te delen en nieuwe partnerschappen te smeden. We kijken ernaar uit om deel te nemen aan dit evenement en onze visie voor de toekomst van de sector te delen.

Als u meer wilt weten over Ai2 en onze diensten, nodigen we u uit om het volledige artikel op Thursd te lezen via deze link: Artikel – Ai2: Betalingsincasso voor de bloemensector

Met vriendelijke groet,

Het team van Ai2 (Agri Inter Incasso)