Sponsoring

Welkom bij Ai2’s Sponsoringpagina, waar we ons inzetten voor duurzame sporten die in harmonie zijn met onze planeet. Bij Agri Inter Incasso geloven we sterk in het bevorderen van activiteiten die niet alleen gezond zijn voor het individu, maar ook voor de wereld om ons heen. Daarom sponsoren we uitsluitend sporten die geen gebruik maken van fossiele brandstoffen en die vertrouwen op de kracht van spieren en de elementen.

Onze sponsoring richt zich op individuen, evenementen en teams die zich inzetten voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Of het nu gaat om schaatsen, fietsen, windsurfen, zeilen, of andere sporten die de natuurlijke elementen omarmen, wij zijn er trots op om hen te ondersteunen.

Door onze focus op duurzame sporten hopen we niet alleen de positieve impact op het milieu te vergroten, maar ook een voorbeeld te stellen voor anderen in de industrie. Samen streven we naar een wereld waarin sport en duurzaamheid hand in hand gaan, en waar we kunnen genieten van activiteiten die niet alleen onze gezondheid bevorderen, maar ook de gezondheid van onze planeet.

Twan Verseput x Ai2

Bij Ai2 zijn we verheugd om sinds 2020 de getalenteerde Nederlandse windsurfer Twan Verseput te sponsoren. Twan is een professional die vastbesloten is om de grenzen van zijn sport te verleggen en het wereldrecord speedsurfen te verbreken. Zijn vastberadenheid, toewijding en passie voor windsurfen inspireren ons en we zijn trots om hem te ondersteunen op zijn reis naar succes.

Als sponsor van Twan erkennen we niet alleen zijn uitzonderlijke talent, maar ook zijn inzet voor duurzaamheid in de sport. Net als Ai2 is Twan toegewijd aan het minimaliseren van zijn ecologische voetafdruk en het promoten van een gezondere relatie met de natuur. Zijn streven naar het wereldrecord speedsurfen gaat hand in hand met onze overtuiging dat sport en duurzaamheid samen kunnen gaan.

Door Twan te sponsoren, ondersteunen we niet alleen zijn individuele prestaties, maar dragen we ook bij aan het bevorderen van milieubewustzijn binnen de windsurfgemeenschap en daarbuiten. We zijn vereerd om deel uit te maken van zijn reis en kijken uit naar de successen die hij zal behalen terwijl hij de grenzen van windsurfen verlegt.

Talent Cycling x Ai2

Ai2 is trots om partner te zijn van Talent Cycling, een club van getalenteerde dameswielrensters die worden opgeleid om te schitteren op het wereldtoneel. Als sponsor van Talent Cycling ondersteunen we niet alleen financieel, maar ook met hoogwaardig materiaal, omdat we geloven in het potentieel van deze atleten en hun ambitie om de wereldtitel te veroveren.

Onze samenwerking met Talent Cycling is gebaseerd op een gedeelde passie voor wielrennen en een toewijding aan uitmuntendheid. We zijn er trots op om deze getalenteerde sportvrouwen te helpen bij hun training, competitie en groei als atleten. Of het nu gaat om het verstrekken van state-of-the-art fietsuitrusting of het bieden van financiële steun voor reizen en wedstrijdkosten, Ai2 staat achter deze rensters op elk aspect van hun reis naar succes.

Door de ondersteuning van Talent Cycling streven we niet alleen naar sportieve prestaties, maar ook naar het bevorderen van gelijkheid en diversiteit in de wielersport. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan de ontwikkeling van het vrouwelijke wielrennen en om deze sportieve vrouwen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Als sponsor van Talent Cycling zijn we verheugd om deel uit te maken van hun reis en kijken we uit naar hun successen op het wereldtoneel. Samen zullen we blijven streven naar nieuwe hoogten en inspireren we anderen om hun dromen na te jagen, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen.

Fos Cooper x Ai2

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Ai2 het jonge windsurftalent Fos Cooper uit Nieuwkoop zal ondersteunen in het komende jaar! (2024/2025) 🏄‍♂️ Fos is een getalenteerde en gedreven surfer met een passie voor de sport, en we zijn trots om hem te helpen zijn dromen waar te maken.

Met onze steun zal Fos de kans krijgen om op nationaal niveau te surfen en zijn vaardigheden te laten zien aan een breder publiek. Bij Ai2 geloven we in het ondersteunen van jong talent en het stimuleren van passie en ambitie, en we zijn ervan overtuigd dat Fos een geweldige vertegenwoordiger zal zijn van deze waarden.

We kijken uit naar een spannend jaar vol surfavonturen en prestaties van Fos, en we zijn trots om hem te kunnen ondersteunen op zijn reis naar succes! Blijf ons volgen voor updates over Fos en zijn prestaties. 🌊

Fos Cooper is te volgen op Instagram

Opzoek naar sponsoring?

Wil jij deel uitmaken van Ai2’s missie om duurzame sporten te ondersteunen en de wereld een gezondere plek te maken? Dan nodigen we jou en je sportteam, vereniging of als individu van harte uit om je aan te melden voor sponsoring bij Ai2!

Bij Ai2 geloven we in de kracht van sport om positieve verandering teweeg te brengen, zowel voor individuen als voor de planeet. We zijn op zoek naar gepassioneerde sporters en teams die zich inzetten voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Of je nu een amateurteam bent dat lokale evenementen organiseert of een professionele atleet die streeft naar wereldwijde prestaties, we willen je steunen op jouw reis naar succes.

Samen kunnen we een verschil maken door sport te bevorderen die geen gebruik maakt van fossiele brandstoffen en die de kracht van spieren en de elementen omarmt. Als je geïnteresseerd bent in sponsoring door Ai2, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen een positieve impact te maken!

Contactgegevens:
E-mail: info@ai2.nl
Telefoon: +31 (0) 172 255 355

Bel direct +31 0172 255 355