Voor afnemers

Eenvoud, inzicht, efficiënt en kosteloos zijn belangrijk voor handelaren, exporteurs, importeurs en groothandels in de sierteeltsector. Als ondernemer wilt u in één oogopslag uw orders en transacties kunnen zien. En niet verrast worden door eventuele transactiekosten achteraf!

Start met Ai2

Hoe werkt het?

U bent een afnemer in de sierteeltsector en bestelt een partij bloemen of planten bij een kweker. De kweker stuurt de transactie (EAB) naar Ai2. Indien u dit wenst stuurt Ai2 een EKT/DES-ADV naar uw handels systeem. Vervolgens levert de kweker de bestelde producten af. Dezelfde middag ontvangt u van Ai2 een gedetailleerde dagnota met het totaalbedrag. Volgens SEPA-voorschriften wordt het totaalbedrag van de dagnota binnen 2 dagen van uw rekening afgeschreven. Ai2 berekent producten en diensten door op de nota volgens de VBN-standaarden.

U heeft via Ai2 altijd online toegang tot uw transacties. Zo kunt u direct zien wanneer bedragen van uw rekening geïncasseerd zijn en gaan worden. Door het standaard weigeringsrecht van 2 werkdagen, houdt u zelf de controle over uw betalingen.
Ai2 voert de betalingscondities uit volgens uw onderlinge afspraak met uw leverancier. Zo kunt u bijvoorbeeld afspreken dat een groot bedrag in meerdere termijnen afgeschreven wordt.

 

Als uw leverancier klant is bij Ai2 en u nog niet, kan hij u hiervoor uitnodigen. U ontvangt dan een e-mail met de uitnodiging om een account aan te maken. U kunt uzelf ook aanmelden. Dit is geheel kosteloos.

Voordelen voor afnemers

Wil je direct gebruik maken van Ai2?

Maak een account aan op onze website en ga aan de slag!

Lees meer
Bel direct +31 0172 255 355