We zijn trots om aan te kondigen dat Ai2 het jonge windsurftalent Fos Cooper uit Nieuwkoop zal ondersteunen in het komende jaar! 🏄‍♂️ Fos is een getalenteerde en gedreven surfer met een passie voor de sport, en we zijn trots om hem te helpen zijn dromen waar te maken.

Met onze steun zal Fos de kans krijgen om op nationaal niveau te surfen en zijn vaardigheden te laten zien aan een breder publiek. Bij Ai2 geloven we in het ondersteunen van jong talent en het stimuleren van passie en ambitie, en we zijn ervan overtuigd dat Fos een geweldige vertegenwoordiger zal zijn van deze waarden.

We kijken uit naar een spannend jaar vol surfavonturen en prestaties van Fos, en we zijn trots om hem te kunnen ondersteunen op zijn reis naar succes! Blijf ons volgen voor updates over Fos en zijn prestaties. 🌊

Fos Cooper is te volgen op Instagram