Vanaf 1 mei CC karren verrekenen via Ai2*

30-4-2018

​Ai2 start vanaf 1 mei de dienst CC karren verrekenen via Container Centralen, via deze samenwerking is het voor kwekers en klanten mogelijk om direct vanuit de EAB of het Ai2 Trade order bestand(XML) de karren administratief te laten verwerken door Container Centralen. Het Tarief voor deze administratieve dienst bedraagt 25 euro per maand per aangesloten bedrijf, ongeacht het aantal debiteur nummers. De abonnement kosten voor deze dienst zullen in het eerste jaar alleen door belast worden aan de leverancier.

​Door deze nieuwe dienst wordt het voor sierteeltbedrijven nog eenvoudiger om direct zaken te doen, Ai2 biedt hiermee een totaal afhandeling voor de hele transactie. Naast de verwerking van CC karren heeft Ai2 ook de XML invoice die er voor zorgt dat de facturen kunnen worden ingelezen in de handelspakketten wat voor een aanzienlijke administratieve verlichting kan zorgen. Wilt u meer informatie over het administratief verwerken van CC karren of de XML invoice neemt u dan contact met ons op via info@ai2.nl of via telefoonnummer 0297-744030.

*(let op, de komende maanden bevindt de nieuwe dienst zich nog in de pilot fase en zal hierdoor beperkt beschikbaar zijn voor producenten en afnemers in de sierteelt, informeert u bij Ai2 of Container Centralen naar de mogelijkheden)